Keittiötarvikkeet ja keittiövälineet

Köögitarvikud professionaalidele - viis valikusoovitust

21.1.2019

Professionaalsed köögitarvikud tasub valida eelkõige praktilisuse ja otstarbe järgi. Valikut mõjutavad paljud asjaolud, nagu restorani äriidee, töödeldavad toiduained, restoraniketi mudel ja materjalieelistused.

 

1. Köögitarvikute valikut juhivad äriidee, maht ja eelarve

Köögitarvikute valikus mängib tähtsat osa äriidee. Kvaliteetseid köögitarvikuid vajad eelkõige siis, kui valmistad suurema osa toidust kohapeal ja restoranis pooltooteid ei kasutata. Valikut mõjutavad ka kohtade arv restoranis, maht ning eelarve. Kui sinu restoranis on juba hea valik töövahendeid olemas, veendu, et uued tooted olemasolevatega kokku sobiks.

2. Köögitööriistade materjal

Professionaalseks kasutmiseks mõeldud köögitarvikute materjalid on tootest sõltumata üldiselt samad, aga valides tuleks tähelepanu pöörata pottide ja pannide pinnakattele. Vali töövahendid pottide ja pannide materjali järgi. Materjalivalikul arvesta ka sellega, kui lihtne on seda puhastada. Näiteks malmist nõusid ei soovitata pesta nõudepesumasinas. Valikut mõjutab ka materjali vastupidavus: roostevabast terasest köögitarvikud on peaaegu igavesed.

 

3. Professionaalsete töövahendite valikut mõjutab ka toiduseadus

Lisaks otstarbele ja praktilisusele tuleb köögitarvikute valikul arvestada ka toiduseadusega. Kõik E.Ahlströmi tootevalikus olevad professionaalsed köögitarvikud vastavad toiduameti nõuetele ja on professionaalseks kasutamiseks mõeldud.

4. Arvesta kogu restoraniga

Põhitarvikute uuendamise ajal tasub mõelda ka ülejäänud töövahenditele tervikuna: näiteks, millist säilitus- ja riiulisüsteem tasuks osta ja milliseid väikeseid köögimasinaid restoranis või toitlustusettevõttes vaja läheb. Eriti oluline on köögitarvikute valimine avatud köökidesse, kus tööriistad on ühtlaasi ka pilgupüüdjad ja trendikad detailid.

Meie laiast väikeste köögimasinate valikust leiad näiteks professionaalseid saumiksereid ja köögikombaine. Lisaks pakume oma veebipoes mh. Rea riiulisüsteeme, siinidega kärusid, ühekordseid kärukatteid ja elektritoitel töötavaid teisaldatavaid ahjusid. 

 

5. Köögitarvikud professionaalidele kiire tarnega

Hoolitse pidevalt selle eest, et köögis oleks õige ja piisav valik köögitarvikuid. Vajaminevad põhitarvikud tarnitakse E.Ahlströmi  laost kiiresti, valikus on üle 7000 laotoote. Spetsiaalsed tarvikud, nagu crepes-pannid ja Aasia toitude vamistamiseks vajalikud wok-pannid, aurutid ning sõelad soovitame 4-8 nädalat ette tellida.

 

 

Kaunis ja toimiv terrass nende toodetega!

ravintola somistus E.Ahlström

Stiiliteenused restoranile!

säilytysrasiat ravintola ahsltrom

Puhas restorani tagaruum – väike luksus argipäeva!