Põll professionaalseks kasutamiseks
Restorani igapäevatöös on põll harilik pilt, sest põllesid kasutavad kõik restoranitöötajad, nii kokad kui ka ettekandjad. Olenemata sellest, milline on teie roll ja millises restoranikeskkonnas töötate, leiate meie valikust põlled kõigile toitlustusvaldkonna töötajatele – restoranidesse, baaridesse, bistroodesse ja kohvikutesse. Kui te ei tea, milliseid põllesid tasuks restorani valida, siis meie asjatundjad annavad heal meelel näpunäiteid õigete põllede valimiseks.
Põlled ettekandjatele ja kokkadele
Kui valite põllesid restorani ettekandjatele ja kokkadele, siis pöörake tähelepanu mitte üksnes selle funktsionaalsusele ja materjali vastupidavusele, vaid ka põlle mudelile. Ettekandja põlleks sobib hästi vöökohale seotav taskuga poolpõll, köögis aga aitab vastupidavast materjalist täispõll kõige paremini riideid pritsmete eest kaitsta.
Põllede materjalivalik on väga mitmekesine: nahkpõll kannab eheduse pitserit, puuvill on aga meeldivalt pehme ja looduslähedane. Meie põllevalikus on nii lahedat teksariiet kui ka rafineeritud detailidega ehitud minimalistliku stiili – profipõlled ei pea sugugi olema igavad, vaid trendikad ja mugavad kasutada.
Spetsiaalsed põlled restoranitöötajatele
Restoranitöötajate põlled, nagu kõik muudki töörõivad, võimaldavad kliendil ära tunda, kes kuulub restorani personali hulka. Kui restorani töötajate põlled lisaks täpselt oma restorani ilmeliseks kohandada – näiteks tikitud logoga –, siis annab see suurepäraselt edasi teie meeskonna professionaalset ja ühtekuuluvat kuvandit. Küsige meilt lisateavet põllede kohandamisvõimaluste kohta!